Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Her çağ özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, möble veya farklı bir pürüz bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları bâtınin mühendislik faktörleri ustalıkletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek çetin ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Branş mimarisında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın kapısı özelliklerinden kelam eylemek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Sertifikasız yangın bapları da birebir maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar Yangın kapısı istanbul konuşu bir almaşık sunar.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page